Maia Sandu a votat: „Îndemn cetățenii să facă următorul pas să curățăm parlamentul”
Full Article 1 minutes read

Maia Sandu a votat: „Îndemn cetățenii să facă următorul pas să curățăm parlamentul”

Președinta țării Maia Sandu și-a exercitat dreptul la vot. Ea a fost întâmpinată cu aplauze la ieșirea din secția de votare, la fel ca și președintele interimar al PAS, Igor Grosu.

„Aceste alegeri sunt despre puterea oamenilor, nu despre puterea politicienilor. Astăzi cetățenii se pot elibera de hoți, pot alege un parlament cinstit, care să lucreze în interesul cetățenilor. Vă amintesc că Parlamentul administrează banii țării, este cel care votează legi și de alegerea cetățenilor depinde ce fel de legi vor vota următorii parlamentari. Am votat pentru un Parlament împreună cu care să pot să lucrez, alături de Guvern, pentru binele cetățenilor. Îndemn cetățenii să facă următorul pas să curățăm parlamentul, celelalte instituții, pentru a duce la bun sfârșit lucrurile pe care ni le-am propus”, a declarat Maia Sandu.

Șefa statului a îndemnat alegătorii să își exercite dreptul la vot. Maia Sandu și-a dublat discursul și în limba rusă.

Maia Sandu a mai spus că vor fi sancționați toți cei care au obstrucționat dreptul la vot: „Îndemn instituțiile statului să-și facă treaba. Altfel, vor fi sancțiuni foarte dure”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: