Maia Sandu convoacă în ședință Consiliul Suprem de Securitate. Subiectele ce vor fi puse în discuție 
Full Article 30 second read

Maia Sandu convoacă în ședință Consiliul Suprem de Securitate. Subiectele ce vor fi puse în discuție 

Președintele Republicii Moldova Maia Sandu a convocat, pentru 5 septembrie, ședința Consiliului Suprem de Securitate (CSS). Membrii CSS urmează să discute despre progresele și obstacolele existente în procesul de înfăptuire a justiției și despre prioritățile agendei legislative privind reforma justiției.

Un alt subiect ce va fi pus în discuție de către Consiliul Suprem de Securitate se referă la combaterea și contracararea acțiunilor cu caracter terorist.

După închidea ședinței, la ora 13.30, președinta Maia Sandu va susține un briefing de presă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: