Maia Sandu convoacă în ședință Consiliul Suprem de Securitate. Subiectele ce vor fi puse în discuție 
Full Article 30 second read

Maia Sandu convoacă în ședință Consiliul Suprem de Securitate. Subiectele ce vor fi puse în discuție 

Președintele Republicii Moldova Maia Sandu a convocat, pentru 5 septembrie, ședința Consiliului Suprem de Securitate (CSS). Membrii CSS urmează să discute despre progresele și obstacolele existente în procesul de înfăptuire a justiției și despre prioritățile agendei legislative privind reforma justiției.

Un alt subiect ce va fi pus în discuție de către Consiliul Suprem de Securitate se referă la combaterea și contracararea acțiunilor cu caracter terorist.

După închidea ședinței, la ora 13.30, președinta Maia Sandu va susține un briefing de presă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: