„Nu există nicio criză politică la Chișinău”. Maia Sandu a anunțat preocupările Guvernului Recean
Full Article 1 minutes read

„Nu există nicio criză politică la Chișinău”. Maia Sandu a anunțat preocupările Guvernului Recean

Președinta Maia Sandu a declarat că schimbarea Guvernului nu denotă faptul că Republica Moldova trece printr-o criză politică. În cadrul ediției, din 15 februarie, a emisiunii „Dincolo de alb și negru” de la postul TVR 1, șefa statului a menționat că noul Executiv este o continuitate a precedentului, care se va concentra pe securitatea statului.

Potrivit Maiei Sandu, Guvernul Recean va continua implimentarea reformelor, în special cele care sunt cerute de instituțiile europene, pentru ca Republica Moldova să avanseze pe calea integrării europene.

Acest guvern se va concentra în special pe siguranța cetățenilor și pe securitatea statului, dar și pe creșterea economică. Noi suntem afectați, într-o mare măsură de războiul Rusiei împotriva Ucrainei și inclusiv pe plan economic suntem într-o situație dificilă, deci e nevoie să facem eforturi mai mari pe această dimensiune. Dar nu există nicio criză politică la Chișinău. Există continuitate. Și nu trebuie să existe griji în acest sens”, a spus aceasta.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: