(VIDEO) Maia Sandu, la un an de la preluarea mandatului de președinte: „Nu am venit în politică să vă furăm”
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Maia Sandu, la un an de la preluarea mandatului de președinte: „Nu am venit în politică să vă furăm”

Astăzi, 24 decembrie, se împlinește un an de când Maia Sandu a fost învestită în funcția de președinte al Republicii Moldova. Cu acest prilej, șefa statului a publicat un nou filmuleț, în care vorbește despre realizările din această perioadă dar și despre provocările cu care s-a confruntat.

În mesajul său, Maia Sandu a amintit despre facturile și prețurile majorate din cauza pandemiei și a crizei economice, însă a dat asigurări că împreună cu alte instituții ale statului va lucra mai mult și mai bine.

„Nu există soluții rapide pentru aceste greutăți. Trebuie doar să lucrăm mai mult, mai bine, în toate instituțiile. Asta vom face – cu acest gând îmi încep fiecare zi. Avem de construit, în Moldova, un stat cu o economie viguroasă, cu infrastructură bună, cu școli și spitale moderne, o țară în care vrei să trăiești. Primii pași au fost făcuți în acest an, iar în anii care vin, vom continua să ne mișcăm înainte, împreună cu colegii din Parlament și Guvern. Nu am venit în politică să vă furăm – am venit să lucrăm pentru voi”, a menționat președinta.

Pe 24 decembrie 2020, Maia Sandu a fost învestită în funcția de Președinte al Republicii Moldova, după victoria din 15 noiembrie 2020, când a avut loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: