Maia Sandu nu comunică cu partidele din opoziție: „Cu cele finanțate din bani furați, nu văd ce poți să discuți”
Full Article 2 minutes read

Maia Sandu nu comunică cu partidele din opoziție: „Cu cele finanțate din bani furați, nu văd ce poți să discuți”

Președinta țării Maia Sandu susține că, de la învestirea noului Legslativ, nu a discutat cu partidele din opoziția parlamentară. În cadrul ediției din 22 decembrie a emisiunii „Bună seara cu Mircea Surdu” de la postul național de televiziune, șefa statului a menționat că nu are despre ce să discute cu partidele „finanțate din bani furați”, fără să precizeze la cine anume se referă.

„Nu am discutat cu opoziția parlamentară, nu a fost niciun prilej. Am mers în noul Parlament și mi-am spus punctul de vedere despre cum cred eu că trebuie să se întîmple lucrurile. Acum am văzut în parlament că au fost legi pentru care au votat și cei din opoziție. Eu sunt pentru conlucrare, dar între oameni cinstiți și partide formate din oameni cinstiți. Atunci când o să avem doar asemenea partide, țara va fi pe mâini bune. Atunci când avem partide care se finanțează din bani furați de la cetățeni, eu nu văd ce poți să discuți cu ei”, a precizat Maia Sandu.

La remarca moderatorului cu privire la acuzațiile opoziției în adresa sa, Maia Sandu a răspuns: „Nu au altceva ce să facă acum. Critica este firească, cei care sunt la putere sunt ținta criticilor. Unele critici sunt justificate, altele sunt manipulatorii, mincinoase. Cetățeanul decide pe cine să creadă”.

Amintim că, pe 24 decembrie, se va împlini un an de când Maia Sandu a fost învestită în funcția de președinte al țării.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: