Maia Sandu s-a întâlnit cu președinta CEDO, Siofra O’Leary. Ce subiecte au fost abordate
Full Article 50 second read

Maia Sandu s-a întâlnit cu președinta CEDO, Siofra O’Leary. Ce subiecte au fost abordate

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit pe 17 mai cu președinta Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO), Siofra O’Leary. Întrevederea a avut loc în marja summit-ului Consiliului Europei de la Reykjavik. 

Oficialele au discutat despre rolul CEDO și al Consiliului Europei în realizarea reformelor și alinierea la cele mai bune practici în justiție.

„Vom continua buna conlucrare pentru a întări instituțiile în țara noastră. Moldova continuă să avanseze în clasamentele internaționale privind democrația, ceea ce dovedește angajamentul nostru ferm pentru dezvoltarea unei societăți unde justiția prevalează”, a spus președinta.

Precizăm că în perioada 16-17 mai șefa statului participă la Summitul Consilului Europei de la Reykjavik, capitala Islandei. În marja summit-ului, șefa statului a avut o întrevedere bilaterală cu premierul olandez, Mark Rutte.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: