Mascații de la Fulger se vor antrena astăzi pe viaduct. Poliția, apel către locuitorii capitalei 
Full Article 50 second read

Mascații de la Fulger se vor antrena astăzi pe viaduct. Poliția, apel către locuitorii capitalei 

Mascații de la Fulger vor efectua exerciții, pe 23 iunie, în sectorul Botanica al capitalei. Angajații brigăzii își vor perfecționa capacitatea de luptă, pe viaduct. Cu precizări în acest sens au venit reprezentanții Poliției în dimineața zilei. 

Exercițiile fac parte dintr-un program de instruire al instituției.

„Astăzi, colegii noștri din cadrul Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger”a IGP vor desfășura exerciții tactice în scopul perfecționării capacității de luptă, conform programului de instruire al instituției. Exerciţiile vor avea loc pe Viaduc”, au declarat reprezentanții Poliției Republicii Moldova.

„Vă rugăm să manifestați înțelegere în trafic și să evitați răspândirea informațiilor eronate”, este mesajul oamenilor legii pentru cetățeni.

De menționat că mascații de la Fulger au desfășurat și anterior exerciții în teren, inclusiv în localitățile din țară.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: