Meghan Markle și prințul Harry au devenit părinți pentru a doua oară
Full Article 2 minutes read

Meghan Markle și prințul Harry au devenit părinți pentru a doua oară

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat duminică nașterea fiicei lor, Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor. Fetița a venit pe lume vineri, la un spital din Santa Barbara, California, în jurul orei locale 11:40. Atât mama, cât și copilul ei se află într-o stare de sănătate bună, notează BBC.

Fetița va purta numele de Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor, după regina Elisabeta a II-a, al cărei nume de alint era în copilărie „Lilibet” și după mama prințului Harry, prințesa Diana. Aceasta este cel de-al 11-lea strănepot al reginei Elisabeta a II-a și a opta în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Într-un mesaj postat pe site-ul Archewell al cuplului, Meghan și Harry au transmis cât de binecuvântați sunt că Lilibet a sosit pe lume.

Meghan și prințul Harry mai au împreună un băiețel de un an și 10 luni, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Pe 14 februarie, cuplul a anunțat că așteaptă al doilea copil, în timpul interviului acordat pe care l-au acordat celebrei realizatoare de televiziune Oprah.

Cei doi s-au căsătorit pe 19 mai 2018 și locuiesc în prezent în California, SUA, după ce s-au retras din postura de membri superiori ai familiei regale din Marea Britanie, la începutul lui 2020.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: