Membrii Organizației Teritoriale a PDM din Orhei, nemulțumiți de Pavel Filip: „Ne rezervăm dreptul să revenim după schimbarea conducerii”
Full Article 2 minutes read

Membrii Organizației Teritoriale a PDM din Orhei, nemulțumiți de Pavel Filip: „Ne rezervăm dreptul să revenim după schimbarea conducerii”

Membrii Organizației Teritoriale a Partidului Democrat (PDM) din Orhei au anunțat că își suspendă activitatea și rămân neafiliați în toate organele elective locale din raion. Totodată, aceștia susțin că ar putea reveni în PDM odată cu schimbarea conducerii partidului, inclusiv a președintelui.

„Ne exprimăm dezamăgirea față de modul în care Pavel Filip și apropiații săi din conducerea PDM au ales calea să acționeze și să facă declarativ altfel de politică, după cum se anunță de la „marele tribune” și mese rotunde”, se arată în declarația expediată readacției NM de către foștii membri ai PDM.

Aceștia mai scriu că s-a ajuns la lupte în interiorul partidului, în loc să se muncească pentru binele cetățenilor și acuză organele centrale ale PDM de ignoranță.

„Regretăm profund că s-a ajuns la o astfel de situație, dar în condițiile în care munca, opiniile și poziția noastră nu mai contează, declarăm că ne retragem calitatea de membri ai Partidului Democrat din Moldova și rămânem neafiliați în toate organele elective locale din raionul Orhei. La fel, ne rezervăm dreptul de a reveni în PDM odată cu schimbarea președintelui și a conducerii PDM”, se mai arată în document.

Membrii Organizației Teritoriale a PDM din Orhei, nemulțumiți de Pavel Filip: „Ne rezervăm dreptul să revenim după schimbarea conducerii” Membrii Organizației Teritoriale a PDM din Orhei, nemulțumiți de Pavel Filip: „Ne rezervăm dreptul să revenim după schimbarea conducerii”

NM l-a contactat pe președintele PDM Pavel Filip pentru o reacție, însă deocamdată, nu am primit un răspuns.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: