Mesajul candidatului Octavian Țîcu pentru tineri: „Voi veți face astăzi diferența, dacă veți ieși masiv la vot”
Full Article 2 minutes read

Mesajul candidatului Octavian Țîcu pentru tineri: „Voi veți face astăzi diferența, dacă veți ieși masiv la vot”

Candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) Octavian Țîcu a venit la secția de votare împreună cu soția și fiul său. El a fost însoțit și de deputatul fracțiunii Platformei Demnitate și Adevăr (DA) Iurie Reniță.

„În ciuda acestui timp frumos, de toamnă, trebuie să ne mobilizăm și să venim la vot. Am votat pentru un viitor alături de România, alături de aliații Nord-Atlantici, alături de un stat prosper și bazat pe bunăstare. Am văzut că sunt mai multe provocări la secțiile de votare de lângă Nistru. Nu vă lăsați provocați, pentru a nu da motiv lui Igor Dodon, regimului Kremlinului, să spună că asta este fața noastră. Nu vă lăsați provocați pentru că asta își dorește regimul. Acum își dă seama că pierde alegerile și nu va exista o alternativă coaliției Kremlinului”, a declarat Octavian Țîcu.

Candidatul PUN la funcția de președinte a adresat un mesaj special tinerilor.

„Voi veți face astăzi diferența, dacă veți ieși masiv la vot. Îndemn chișinăuienii să vină masiv la vot, pentru că fiecare al 4-lea, al 5-lea vot din Republica Moldova este din Chișinău. Rog oamenii de la sate să facă un efort, rog diaspora să aibă această determinare pe care a avut-o întotdeauna”, a spus Țîcu.

Octavian Țîcu figurează al 7-lea în buletinele de vot.

***

Amintim că pe 1 noiembrie în Republica Moldova se desfășoară alegerile prezidențiale. În listele electorale sunt incluși 2,8 milioane de cetățeni cu drept de vot. Pentru validarea scrutinului este necesar să  participe nu mai puțin de 1/3 din alegători, adică circa 1 mln de oameni.

Alegătorii pot vota pentru unul dintre cei 8 candidați înscriși în cursa electorală: Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Igor Dodon, Violeta Ivanov, Maia Sandu, Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: