Ministerul Apărării a comentat informația cu privire la o rachetă care s-ar fi îndreptat în direcția Republicii Moldova
Full Article 50 second read

Ministerul Apărării a comentat informația cu privire la o rachetă care s-ar fi îndreptat în direcția Republicii Moldova

Ministerul Apărării al Republicii Moldova anunță că în spațiul public au apărut informații cu privire la o rachetă care s-ar fi îndreptat în direcția Republicii Moldova, în rezultatul bombardamentelor din Ucraina. Prin urmare, instituția respinge informația și spune că nu există confirmări în acest sens. 

„În legătură cu informațiile apărute cu privire la o rachetă care s-ar fi îndreptat în direcția Republicii Moldova, în rezultatul bombardamentelor din Ucraina din această dimineață, comunicăm următoarele: Informațiile nu sunt confirmate de către sistemele de monitorizare a spațiului aerian al țării noastre”, comunică Ministerul Apărării, pe 29 decembrie.

Ucraina a fost ținta a circa 120 de rachete pe 29 decembrie. La Kiev, au fost rănite 3 persoane, inclusiv o fată de 14 ani. Președinta Republicii Moldova Maia Sandu a condamnat atacul Rusiei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: