Ministerul Sănătății a venit cu precizări referitor la cele trei decese cauzate de COVID-19
Full Article 2 minutes read

Ministerul Sănătății a venit cu precizări referitor la cele trei decese cauzate de COVID-19

Ministerul Sănătății a oferit detalii despre cele trei decese cauzate de COVID-19. Totodată, instituția a venit cu precizări referitor la decesul felcerului din raionul Hâncești.

x

Deces 846: Femeie de 75 ani, din raionul Comrat. Internată la data de 6 august, la Spitalul Raional Comrat. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 847: Femeie de 57 ani, din Ștefan-Vodă. Internată la data de 24 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 848: Bărbat de 62 ani, din raionul Criuleni. Internat la data de 23 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterial, cardiopatie mixtă, leucemie cronică limfocitară.

De asemenea, Ministerul Sănătății a anunțat că felcerul din Hâncești, Elena Mangîr a decedat din cauza complicațiilor pneumoniei virale, cauzate de infecția COVID-19. Aceasta a fost transferată la data de 6 august, de la Spitalul „Toma Ciorbă”, la Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”. Pe data de 04.08 și pe data de 07.08, aceasta a fost testată negativ la COVID-19.

Totodată, instituția informează că la ora actuală, în tratament activ la domiciliu se află în continuare 3062 pacienți cu forme ușoare de COVID–19, iar 7273 persoane au finalizat cu vindecare tratamentul la domiciliu, fiind monitorizate în continuare de către medicul de familie.

Menționăm că până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 27660 cazuri de infecție cu coronavirus. 19 465 de persoane s-au tratat de COVID-19, iar 848 au decedat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: