Ministrul american responsabil de transporturi și soțul său au anunțat nașterea copiilor pe care îi vor adopta
Full Article 2 minutes read

Ministrul american responsabil de transporturi și soțul său au anunțat nașterea copiilor pe care îi vor adopta

Secretarul de stat al transporturilor în administrația Biden, Pete Buttigieg și soțul său Chasten au anunțat nașterea fiilor lor, un băiat și o fată, pe care urmează să îi adopte, informează CNN.

„Suntem încântați să îi primim pe Penelope Rose și Joseph August Buttigieg în familia noastră”, a scris secretarul cabinetului președintelui Joe Biden pe Twitter.

Cuplul, căsătorit din 2018, a încercat să adopte un copil timp de un an.

„Procesul nu a fost finalizat deocamdată și suntem recunoscători pentru dragostea, susținerea și respectul pentru intimitatea noastră”, a mai menționat cuplul.

Politicianul a studiat la Harvard și apoi la Oxford, a fost ofițer de informații în cadrul Corpului Rezerviștilor Forțelor Navale Americane, a lucrat pentru o perioadă la firma de consultanță McKinsey & Company și a fost timp de două mandate primar al orașului său natal, South Bend. Buttigieg a fost primul politician homosexual asumat care a inițiat o campanie majoră pentru președinția SUA și era văzut ca primul primar cu șanse de a ajunge direct președinte, fără a ocupa între timp alte funcții publice semnificative, scrie Pro TV România.

Funcția pe care i-o oferă acum Joe Biden în administrația sa ar putea fi ocazia de a căpăta experiență și ar putea fi o bună trambulină pentru a candida din nou la președinție. Numele lui a fost vehiculat și pentru alte posturi din administrația Biden, cum ar fi ambasadorul SUA la ONU sau secretarul comerțului.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: