Ministrul de Externe, vizită la Strasbourg. Popșoi va susține un discurs în plenul APCE
Full Article 40 second read

Ministrul de Externe, vizită la Strasbourg. Popșoi va susține un discurs în plenul APCE

Ministrul Afacerilor Externe (MAE) din la Chișinău, Mihai Popșoi, va întreprinde o vizită de lucru, în perioada 15-16 aprilie, la Strasbourg. Șeful diplomației de la Chișinău anunță că va reprezenta țara va sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE).

„În cadrul acestei vizite, voi fi onorat să susțin un discurs în plenul APCE”, anunță Mihai Popșoi.

Discursul va fi transmis în direct pe data de 15 aprilie, începând cu ora 17:30, ora Chișinăului.

Agenda oficialului de la Chișinău mai include întâlniri cu președintele Adunării Parlamentare, Theodoros Rousopoulos, secretarul general al Consiliului Europei, Marija Pejčinović Burić și președinta Comisiei de la Veneția, Claire Bazy – Malaurie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: