Moarte, faliment și gumă de mestecat: de ce se tem Bill Gates, Elon Musk și alți miliardari?
Full Article 3 minutes read

Moarte, faliment și gumă de mestecat: de ce se tem Bill Gates, Elon Musk și alți miliardari?

Nici cei mai bogați oameni de pe planetă nu sunt imuni de frici și fobii puternice. Forbes Life dezvăluie de ce se tem Bill Gates, Elon Musk, Larry Page și alți miliardari.

Elon Musk

Moarte, faliment și gumă de mestecat: de ce se tem Bill Gates, Elon Musk și alți miliardari?În ciuda faptului că Elon Musk (al doilea în clasamentul celor mai bogați oameni din lume conform Forbes) visează la spațiu și visează să aterizeze pe Marte, el are și propriile temeri. Creatorul Tesla este precaut cu privire la inteligența artificială. În 2018, Musk a spus că inteligența artificială este capabilă să distrugă o persoană ca „sursă de spam”. Și doi ani mai târziu, într-o conversație cu celebrul jurnalist tehnologic Karoi Swisher, el a remarcat că „inteligența artificială nu trebuie să ne urască pentru a ne distruge”.

Peter Andreas Thiel

Moarte, faliment și gumă de mestecat: de ce se tem Bill Gates, Elon Musk și alți miliardari?Potrivit Forbes, trei miliardari din lista celor mai bogați oameni de pe planetă se tem de moarte și caută constant o soluție pentru a rămâne tineri și a trăi pentru totdeauna. Creatorul Peter Andreas Thiel (nr. 273 în clasamentul celor mai bogați oameni din lume) spune că plănuiește să trăiască până la 120 de ani și ia hormoni de creștere în fiecare zi. El a donat peste 6 milioane de dolari Fundației Metusalem, care lucrează la tehnologii pentru prevenirea îmbătrânirii.

Bill Gates

Moarte, faliment și gumă de mestecat: de ce se tem Bill Gates, Elon Musk și alți miliardari?În 2015, Bill Gates (locul 4 în clasamentul celor mai bogați oameni din lume conform Forbes) spunea că îi este cea mai frică de o epidemie care va aduce milioane de vieți omenești. El a menționat că estimează șansele unui război nuclear în viitorul apropiat ca fiind minime, dar gripa mortală poate depăși omenirea cu o probabilitate de 50%. Cuvintele lui Bill Gates s-au dovedit a fi profetice: în 2020, lumea a fost acoperită de pandemia de coronavirus, care nu s-a încheiat până acum. O altă teamă a fondatorului Microsoft are de-a face cu propriul creier: lui Gates îi este teamă că într-o zi nu va mai lucra.

Jerry Jones 

Moarte, faliment și gumă de mestecat: de ce se tem Bill Gates, Elon Musk și alți miliardari?

Există un singur lucru de care proprietarul clubului de fotbal american Dallas Cowboys se teme mai mult decât să-și piardă echipa. Jerry Jones (nr. 86 pe lista Forbes al celor mai bogați oameni din SUA) îi este foarte frică să nu-și piardă averea, care este estimată la 10,6 miliarde de dolari, atribuie acest lucru faptului că nu are doctorat sau permanent. job la care s-ar putea întoarce.- tot ce poate face dacă își pierde averea este „să sară în mașină și să încerce să vândă ceva cuiva”.

În plus, Jones își amintește încă cu groază cazul când a încercat să plătească mașina cu un card de credit, însă banca a refuzat operațiunea. Prin urmare, perspectiva de a rămâne fără mijloace de existență îl sperie foarte tare, în ciuda sumei substanțiale din cont și a vârstei sale înaintate: Jones are 79 de ani.

Oprah Winfrey

Moarte, faliment și gumă de mestecat: de ce se tem Bill Gates, Elon Musk și alți miliardari?

Într-o vacanță la Oprah Winfrey (locul 12 în clasamentul celor mai bogate femei din Statele Unite) este mai bine să vină fără baloane – prezentatorul TV suferă de globofobie. De obicei, persoanele cu o boală atât de rară nici măcar nu se tem de mingi în sine, ci de sunetul puternic pe care îl scot dacă sparg. Oprah este unul dintre ei. „Îmi amintește de fotografiere”, a spus Winfrey într-un videoclip.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: