Moldova împrumută adițional €145 mln. În ce scop vor fi utilizați banii
Full Article 50 second read

Moldova împrumută adițional €145 mln. În ce scop vor fi utilizați banii

Republica Moldova va beneficia de un împrumut în valoare de 125 de milioane de euro, acordat de Uniunea Europeană. Informațiile au fost confirmate de către președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

„Suntem solidari cu Moldova în timp ce undele de șoc ale războiului brutal al Rusiei continuă să afecteze țara. Astăzi ne propunem să suplinim asistența macrofinanciară pentru Moldova cu 145 milioane de euro. Acest lucru va sprijini foarte mult economia și securitatea energetică a țării”, a scris Ursula von der Leyen pe Twitter.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: