Moldova împrumută adițional €145 mln. În ce scop vor fi utilizați banii
Full Article 50 second read

Moldova împrumută adițional €145 mln. În ce scop vor fi utilizați banii

Republica Moldova va beneficia de un împrumut în valoare de 125 de milioane de euro, acordat de Uniunea Europeană. Informațiile au fost confirmate de către președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

„Suntem solidari cu Moldova în timp ce undele de șoc ale războiului brutal al Rusiei continuă să afecteze țara. Astăzi ne propunem să suplinim asistența macrofinanciară pentru Moldova cu 145 milioane de euro. Acest lucru va sprijini foarte mult economia și securitatea energetică a țării”, a scris Ursula von der Leyen pe Twitter.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: