Moldova, sub cod galben de vânt. În România sunt așteptate ninsori, după ce un ciclon violent va lovi țara
Full Article 40 second read

Moldova, sub cod galben de vânt. În România sunt așteptate ninsori, după ce un ciclon violent va lovi țara

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis Cod galben de vânt pe întreg teritoriul țării. Avertizarea meteorologică a intrat în vigoare pe 10 noiembrie, ora 11:00 și se va menține pe durata întregii zile – până la ora 20:00. Meteorologii susțin că în această perioadă se așteaptă  rafale de până la 15-20 m/s.

Între timp, un ciclon violent va lovi țara vecină, România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) de la București a anunțat că se așteaptă precipitații, lapoviță și ninsori în majoritatea zonelor țării, scrie evz.ro.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: