Moldovenii pot pleca din Israel numai dacă demonstrează că nu sunt infectați cu COVID-19
Full Article 1 minutes read

Moldovenii pot pleca din Israel numai dacă demonstrează că nu sunt infectați cu COVID-19

Cetățenii Republicii Moldova care intenționează să părăsească statul Israel trebuie să prezinte la aeroport testul PCR Covid-19 negativ. Precizările au fost făcute pe 22 martie, de reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova în această țară.

Pentru a beneficia de testare la Aeroportul Ben Gurion cu 72 înainte de plecare din Statul Israel, cetățenii Republicii se pot programa online pentru acest serviciu la adresa electronică Check2fly: https://check2fly.co.il/auth.

De asemenea, misiunea diplomatică ateționează că, la plecare din statul Israel, rămâne obligatorie îndeplinirea “formularului de ieșire”: https://bit.ly/3f4vqnc.

Tot pe 22 martie, Ambasada Republicii Moldova în Israel a anunțat că cetățenii Republicii Moldova care se află în această țară pot beneficia gratuit de vaccin anti-Covid, respectiv și de „Pașaportul Verde” care confirmă imunizarea.

Amintim că autoritățile din Israel au aprobat organizarea unei curse charter  Tel Aviv – Chișinău, care va fi operată pe 22 martie, la ora 20:00.

Privind efectuarea testului PCR covid-19 la plecare din Statul Israel

Cetățenii Republicii Moldova care intenționează…

Publicată de ‎Ambasada Republicii Moldova în Israel/שגרירות רפובליקת מולדובה בישראל‎ pe Luni, 22 martie 2021

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: