Motorina, mai ieftină cu 19 bani. Noile prețuri la carburanți, pentru miercuri
Full Article 1 minutes read

Motorina, mai ieftină cu 19 bani. Noile prețuri la carburanți, pentru miercuri

Prețul pentru un litru de motorină va continua să scadă și mâine, 6 iulie, în timp ce cel al benzinei cu cifra octanică A95 se va majora nesemnificativ. Cel puțin asta arată noile prețuri plafon, publicate de Agenția Națională pentru Reglementarea în Energetică (ANRE).

Astfel, potrivit ANRE, pe 6 iulie, conducătorii auto vor scoate din buzunar pentru un litru de benzină cu cifra octanică A95 – 32 de lei și 83 lei, ceea ce înseamnă cu 1 ban mai mult decât astăzi, 5 iulie.

Motorina standard, mâine, va putea fi comercializată la stațiile PECO din țară la un preț maxim de 31 de lei și 18 lei per litru, cu 19 bani mai puțin.

Prețurile maxime de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard se stabilesc de către Agenția Naționala pentru Reglementare în Energetică în baza Metodologiei de calcul și aplicare a prețurilor la produsele petroliere.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: