Năstase anunță noi proiecte: va fonda Mișcarea Civică și Juridică de Rezistență Populară
Full Article 2 minutes read

Năstase anunță noi proiecte: va fonda Mișcarea Civică și Juridică de Rezistență Populară

Fostul lider al Platformei DA, Andrei Năstase, a anunțat că astăzi va lansa Mișcarea Civică și Juridică de Rezistență Populară. Într-o conferință de presă organizată pe 31 octombrie, Năstase a spus că aceasta este împotriva actualei guvernări, care potrivit lui este „periculoasă pentru identitatea noastră socială, economică și spirituală”. Contactată de NM pentru a oferi o replică, purtătoarea de cuvânt PAS, Adriana Vlas a spus că formațiunea nu comentează aceste afirmații.

Iar fiecare zi în care PAS trece ca un buldozer peste valorile și principiile care ne țin pe toți uniți, aici, la marginea Europei civilizate, lângă România, este o zi în care poporul nostru mai moare un pic. priviți cu mult mai multă atenție evenimentele care ne influențează viața noastră, a tuturor. Încercați să vă concentrați pe cauze, nu doar pe efecte. Știu! Republica Moldova aproape se scufundă în colaps din toate punctele de vedere. Acestea, trebuie să recunoaștem, sunt și efectele alegerilor noastre recente”, a concis Năstase.

Amintim că Andrei Năstase este fondatorul Platformei DA și fost președinte al formațiunii până în data de 13 iulie 2021. Atunci, întreaga conducere a Platformei Demnitate și Adevăr și-au anunțat demisia în cadrul Biroului Politic Național, după scrutinul parlamentar anticipat din 11 iulie, în cadrul căruia Platforma DA a obținut numai 2,33%

Dinu Plîngău a fost ales președinte al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr în cadrul Congresului extraordinar al formațiunii, care a avut loc în data de 8 mai 2022.

Andrei Năstase a declarat recent într-o emisiune televizată că nu participă la luarea deciziilor în partid „din momentul când Platforma DA a început să-și piardă din identitate”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: