Natalia Gavrilița către noul prim-ministru Dorin Recean: „Voi continua să fiu alături de Guvern”
Full Article 2 minutes read

Natalia Gavrilița către noul prim-ministru Dorin Recean: „Voi continua să fiu alături de Guvern”

Ex-premierul Natalia Gavrilița i-a transmis noului prim-ministru, Dorin Recean, dosarele prioritare pentru activitatea Guvernului. Totodată, fosta șefă a Executivului l-a felicitat și l-a asigurat că va continua să fie alături de Guvern, doar că în calitate de vicepreședintă a PAS.

„Am transmis prim-ministrului învestit, Dorin Recean, dosarele prioritare pentru activitatea Guvernului și l-am felicitat personal cu numirea în funcție. Așteptările față de Executiv sunt foarte mari și provocările pe măsură. Trebuie finalizate reforme majore ca parte a celor nouă condiții pentru deschiderea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană, de întărit securitatea națională, de impulsionat în continuare dezvoltarea economiei astfel încât nimeni să nu fie lăsat în urmă”, a scris Natalia Gavrilița pe Facebook.

Fosta șefă a Executivului s-a bucurat să vadă în programul de activitate al Guvernului continuitate cu Planul de acțiuni pentru anul 2023 pe care l-a consultat pe larg la începutul acestui an.

„Voi continua să fiu alături de Guvern, inclusiv din postura de vicepreședintă a Partidului Acțiune și Solidaritate. Urez mult succes în activitate echipei guvernamentale, pentru a aduce Republica Moldova mai aproape de Uniunea Europeană, spre bunăstarea cetățenilor noștri”, a adăugat ea.

Amintim că Natalia Gavrilița și-a anunțat demisia vineri, pe 10 februarie curent, în urma acesteia Dorin Recean fiind candidatul desemnat de către președinta Maia Sandu după consultările cu fracțiunile. Azi, el și echipa sa au primit vot de încredere de la 62 de deputați și au depus jurământul solemn.

Natalia Gavrilița către noul prim-ministru Dorin Recean: „Voi continua să fiu alături de Guvern”

Natalia Gavrilița


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: