Natalia Gavrilița, în vizită de lucru în Germania. Va ține un discurs în fața parlamentarilor germani 
Full Article 2 minutes read

Natalia Gavrilița, în vizită de lucru în Germania. Va ține un discurs în fața parlamentarilor germani 

Premierul Natalia Gavrilița efectuează o vizită de lucru în Germania. Oficialul de la Chișinău va ține un discurs în fața parlamentarilor germani. De asemenea, premierul va avea mai multe întrevederi bilaterale. 

Potrivit reprezentanților Guvernului, prim-ministra se va afla în Germania în perioada 6-8 ianuarie.

Oficialul moldovean va participa la ședința închisă a Grupului parlamentar al Uniunii Creștin-Sociale din Bundestagul german.

„În cadrul tradiționalei reuniuni de început de an a grupului CSU se va discuta despre actualele provocări de securitate și economice, despre problema migrației, dar și despre consecințele pe care le generează asupra Germaniei și a întregii Europe războiul început de Federația Rusă împotriva Ucrainei”, precizează reprezentanții Guvernului.

Se mai menționează că șefa Executivului de la Chișinău va ține un discurs în fața parlamentarilor germani, după care va susține o conferință de presă împreună cu liderul grupului parlamentar CSU din Bundestagul german Alexander Dobrindt.

De asemenea, Natalia Gavrilița va avea o serie de întâlniri bilaterale cu președinta Parlamentului European Roberta Metsola, cu liderul grupului PPE din Parlamentul European, președinte al Partidului Popular European, eurodeputatul Manfred Weber, dar și cu alți oficiali și oameni de afaceri din Germania.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: