Natalia Gavrilița se va afla în următoarele zile la Baku. Va avea întrevederi cu oficiali de rang înalt
Full Article 1 minutes read

Natalia Gavrilița se va afla în următoarele zile la Baku. Va avea întrevederi cu oficiali de rang înalt

În perioada 10–12 octombrie curent, prim-ministra Natalia Gavrilița se va afla într-o vizită oficială în Republica Azerbaidjan. Potrivit reprezentanților Guvernului, premierul va avea mai multe întrevederi cu oficiali de rang înalt și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Șefa Executivului va avea o întrevedere cu președintele Republicii Azerbaidjan, Ilham Aliyev, în cadrul căreia vor fi identificate posibilitățile de extindere a cooperării în domenii-cheie de interes comun.

Totodată, prim-ministra Gavrilița se va întâlni cu omologul său azer, Ali Asadov. Se menționează că oficialii vor puncta posibilitățile de fortificare a cooperării în sectorul energetic și vor analiza perspectivele importului de gaze naturale din Azerbaidjan.

Șefa Cabinetului de miniștri va mai discuta cu președinta Parlamentului Republicii Azerbaidjan, Sahiba Gafarova, și cu ministrul Economiei, Mikayil Jabbarov.

De asemenea, prim-ministra va participa la ședința Comisiei interguvernamentale moldo-azere pentru cooperare comercial-economică, organizată la Baku, și la Forumul bilateral al oamenilor de afaceri, unde vor fi prezentate oportunitățile investiționale în țara noastră.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: