Natalia Gavrilița se va afla în următoarele zile la Baku. Va avea întrevederi cu oficiali de rang înalt
Full Article 1 minutes read

Natalia Gavrilița se va afla în următoarele zile la Baku. Va avea întrevederi cu oficiali de rang înalt

În perioada 10–12 octombrie curent, prim-ministra Natalia Gavrilița se va afla într-o vizită oficială în Republica Azerbaidjan. Potrivit reprezentanților Guvernului, premierul va avea mai multe întrevederi cu oficiali de rang înalt și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Șefa Executivului va avea o întrevedere cu președintele Republicii Azerbaidjan, Ilham Aliyev, în cadrul căreia vor fi identificate posibilitățile de extindere a cooperării în domenii-cheie de interes comun.

Totodată, prim-ministra Gavrilița se va întâlni cu omologul său azer, Ali Asadov. Se menționează că oficialii vor puncta posibilitățile de fortificare a cooperării în sectorul energetic și vor analiza perspectivele importului de gaze naturale din Azerbaidjan.

Șefa Cabinetului de miniștri va mai discuta cu președinta Parlamentului Republicii Azerbaidjan, Sahiba Gafarova, și cu ministrul Economiei, Mikayil Jabbarov.

De asemenea, prim-ministra va participa la ședința Comisiei interguvernamentale moldo-azere pentru cooperare comercial-economică, organizată la Baku, și la Forumul bilateral al oamenilor de afaceri, unde vor fi prezentate oportunitățile investiționale în țara noastră.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: