Navalnîi va sta următoarele 30 de zile în arest. Reacția opozantului lui Putin
Full Article 2 minutes read

Navalnîi va sta următoarele 30 de zile în arest. Reacția opozantului lui Putin

Opozantul rus Alexei Navalnîi va sta următoarele 30 de zile în arest. Decizia a fost luată de către judecători, care au desfășurat ședința de judecată chiar în secția de poliție. Anunțul a fost făcut de către avocatul politicianului.

Magistrații au decis să desfășoare ședința de judecată în incinta secției de poliție „pentru ca jurnaliștii să aibă acces la proces”, însă au fost lăsați să intre doar reporterii de la „Rossia 24” și „Life”.

La rândul său, Navalnîi a calificat cele întâmplate drept un abuz.

„De ce ședința de judecată se desfășoară la poliție? Nu înțeleg. De ce nimeni nu a fost anunțat? Am văzut multe bătăi de joc asupra justiției, însă „moșul din buncăr” se teme atât de tare, încă pur și simplu, demonstrativ, au aruncat justiția la gunoi. Este imposibil ceea ce se întâmplă aici. Este cea mai înaltă formă de injustiție”, a declarat politicianul.

Navalnîi a fost reținut în ajun la aeroportul Șeremetievo, unde a aterizat cu o cursă din Germania. Aparatul de zbor ar fi trebuit să aterizeze la Vnukovo, însă în ultimul moment a fost redirecționat către celălalt aeroport din Moscova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: