NewsMaker lansează chatbot-ul NM-Waiter. Acum, poți afla toate știrile direct de pe messenger: pe Facebook, Viber și Telegram
Full Article 2 minutes read

NewsMaker lansează chatbot-ul NM-Waiter. Acum, poți afla toate știrile direct de pe messenger: pe Facebook, Viber și Telegram

Din 1 noiembrie, cititorii au posibilitatea de a fi printre primii care primesc informații calitative. NM a lansat proiectul NM-Waiter – un chatbot cu mai multe platforme, care îți va permite să afli informații utile.

Noul proiect chatbot NM-Waiter va permite cititorilor să afle despre ultimele evenimente și cele mai importante știri pe trei cele mai populare platforme: Telegram, Viber și Facebook-Messenger.

Chatbot-ul îți va permite să selectezi personal informațiile care te interesează. NM-Waiter fincționează în două limbi: selectează limba preferată, apoi rubrica de care ai nevoie: politică, economie, justiție sau știri despre pandemie. Chatbot-ul îți va prezenta cinci cele mai noi știri. Dacă te interesează vreuna dintre acestea, poți să accesezi site-ul și să citești detalii.

La fel de simplu poți afla cinci cele mai noi știri publicate sau, în baza cuvintelor cheie necesare, să găsești știrile de ultimă oră prin mecanismul de căutare.

În continuare, noi vom perfecționa funcționalitatea chatbot-ului, completându-l cu funcții de feedback cu redacția și cu oportunitatea de a primi newsletter-ul nostru NM Espresso direct pe messenger.

Acum, NM este disponibil și în messengerul telefonului tău.

Poți utiliza chatbot-ul accesând următoarele link-uri:

Telegram — https://t.me/NM_Waiter_bot
Viber — viber://pa?chatURI=nm_waiter_bot
Facebook — https://m.me/337813289702038

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: