„Nimeni nu-i impune”. Apostolova, despre acuzațiile că Partidul „ȘOR” asigură transportul protestatarilor
Full Article 2 minutes read

„Nimeni nu-i impune”. Apostolova, despre acuzațiile că Partidul „ȘOR” asigură transportul protestatarilor

Reghina Apostolova, deputata Partidului ȘOR, a spus astăzi în cadrul protestului de la Președinție că oamenii au venit singuri la manifestație, iar partidul nu a organizat transport pentru ei. „Noi nu avem transportul Partidului ȘOR”, a precizat deputata. 

Solicitată să comenteze acuzațiile că reprezentanții Partidului asigură transportul protestatarilor la evenimente, Apostolova a comunicat: „Dacă omul nu vrea să participe la proteste, pe el nimeni nu-l va impune. Noi nu avem transportul Partidului ȘOR. Sunt oameni care se organizează, vin cu autobuze, le comandă pentru a veni. Fiecare om este în drept să facă ce vrea. Astăzi, aceste mii de oameni au decis că trebuie să-și expună opinia”.

Parlamentara a ținut să precizeze că „acest protest nu este ultimul și numărul oamenilor, așa de mare, tot nu este ultimul”: „De trăit cum trăiește astăzi cetățenii moldoveni este imposibil”, a menționat Reghina Apostolova.

Întrebată de reporterul NM de ce manifestanții au venit la Președinție în ziua în care Maia Sandu se află la Comrat, deputata Partidului ȘOR a spus: „Da, e în Găgăuzia astăzi. Ușa nu ne-a fost deschisă. Astăzi, este personalul Maiei Sandu, oamenii care lucrează. Eu cred că ei văd aceasta și aud, și îi vor transmite”, a spus Apostolova.

„Noi cerem alegeri anticipate și schimbarea conducerii Parlamentului”, a comunicat parlamentara cu referire la mesajul pentru Maia Sandu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: