NM a intrat în TOP-10 cele mai accesate site-uri din Moldova
Full Article 3 minutes read

NM a intrat în TOP-10 cele mai accesate site-uri din Moldova

Conform datelor companiei europene de cercetare „Gemius”, care activează în toate țările din Europa Centrală și de Est, NewsMaker a intrat în TOP-10 cele mai accesate site-uri din Moldova. Datele analitice sunt prezentate pentru luna mai 2020 și se referă la utilizatorii care s-au înregistrat în Moldova. Potrivit Google Analitics, în luna mai 2020, NewsMaker a fost accesat de 819 mii de utilizatori, care au vizualizat 2,4 milioane de pagini.

În luna mai 2020, site-ul NewsMaker a fost accesat de peste 383 mii de internauți înregistrați în Moldova, care au vizualizat peste 1,7 milioane de pagini. Astfel, NewsMaker s-a plasat pe poziția a 9-a în clasamentul analitic al „Gemius”, care calculează numărul de utilizatori din Moldova, care au un dispozitiv conectat la internet.

Pe primele poziții ale clasamentului se situează catalogul de anunțuri și servicii ale companiei Mail.ru, popular în Moldova, precum și portaluri informative care publică știri în limbile rusă și română.

Potrivit datelor Google Analitics, NewsMaker a fost vizitat în luna mai 2020 de 819 mii de internauți, care au vizualizat 2,4 milioane de pagini.

NM a intrat în TOP-10 cele mai accesate site-uri din Moldova

Aproximativ 60 la sută din audiența NM (aici și în continuare, datele reprezintă situația de la începutul anului 2020) sunt internauți din Moldova, pe locul al doilea fiind cititorii din Ucraina, iar pe al treilea – cei din Rusia. În TOP-10 țări în care este citit NewsMaker mai intră SUA, Italia, România, Germania, Marea Britanie, Franța și Israel.

Peste 37% din cititorii noștri sunt persoane în vârstă de 25-34 de ani, alte 30% din cititori – 35-44 de ani. Celelalte 33% sunt distribuite uniform între alte grupuri de vârstă. 84 la sută din toți internauții citesc NewsMaker de pe dispozitive mobile, iar 16% – de pe calculator sau tablete.

Site-ul NewsMaker.md este accesibil în limbile rusă și română. Despre cele mai importante evenimente care au loc în Moldova, noi relatăm succint și accesibil în newsletterul matinal NM Espresso. Acesta apare în fiecare dimineață, în limbile rusă, română și engleză (vă puteți abona gratuit de pe orice pagină a site-ului, în forma indicată mai jos ori accesând direct linkul). NM Espresso este un „ziar matinal” informativ pe care îl puteți citi cu o ceașcă de cafea preferată. În doar două minute de lectură, sunteți la curent cu tot ce s-a întâmplat și se va întâmpla astăzi, iar aceasta înseamnă că nu veți rata nimic important.

NewsMaker nu intenționează să se oprească la cele realizate până acum și va continua să relateze, echilibrat și echidistant, despre tot ce se întâmplă în Moldova și în lume. NM nu numai că relatează ce se întâmplă, dar și explică, de ce aceste lucruri sunt importante și care sunt consecințele.

Vă mulțumim pentru încredere!

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: