Noi detalii despre bătaia de la bordul cursei Chișinău-Tel Aviv. A fost informată Ambasada Israelului
Full Article 2 minutes read

Noi detalii despre bătaia de la bordul cursei Chișinău-Tel Aviv. A fost informată Ambasada Israelului

În urma unei bătăi, care a izbucnit la bordul cursei Chișinău-Tel Aviv, Ambasada Statului Israel în Republica Moldova a fost informată despre acest incident. Informațiile au fost confirmate pentru NM de către ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi.

Potrivit Poliției de Frontieră, incidentul s-a produs în jurul orei 21:40. După ce zborul 9U547 Chișinău-Tel Aviv din 25 decembrie a fost anulat din motive de securitate, mai mulți pasageri, printre care și cetățeni ai Statului Israel, s-au arătat nemulțumiți.

Aceștia ar fi devenit agresivi și ar fi pornit o ceartă la bordul aeronavei. În acest  context, a fost solicitată interventia polițiștilor de frontieră pentru stabilirea ordinii publice și asigurarea debarcării pasagerilor în siguranță, dar și returnarea în zona de sosiri a Aeroportului Internațional Chișinău.

Poliția de Frontieră examinează toate circumstanțele pe cazul dat. Totodată, despre acest incident a fost informată Ambasada Statului Israel în Republica Moldova.

Cetățenii Statului Israel nu au fost amendați și nici reținuți.

Pasagerii care au avut de suferit și au pierdut zborul din cauza acestui incident, vor pleca cu următorul zbor disponibil.

Compania aeriană Air Moldova condamnă orice tip de agresiune și încălcare a normelor de securitate atât la bordul aeronavelor cât și în afara acestora. Siguranța și confortul zborurilor sunt prioritatea companiei!”, au conchis reprezentanții companiei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: