Bătaie la bordul avionului. Zborul Chișinău-Tel Aviv din 25 decembrie a fost anulat
Full Article 2 minutes read

Bătaie la bordul avionului. Zborul Chișinău-Tel Aviv din 25 decembrie a fost anulat

Cursa Chișinău-Tel Aviv din 25 decembrie a fost anulată, în urma unei bătăi care a izbucnit la bordul aeronavei. Informația a fost confirmată de Air Moldova, care a precizat că decizia a fost luată de către comandantul aparatului de zbor. Pasagerii agresivi au fost preluați de poliție, iar cei care au pierdut zborul vor pleca cu următoarea cursă.

Potrivit Air Moldova, zborul 9U547 Chișinău-Tel Aviv din 25 decembrie a fost anulat din motive de securitate.

După procedura de îmbarcare la bordul aeronavei, un grup de pasageri a devenit agresiv și a provocat altercații, punând în pericol siguranța zborului, pasagerilor și a echipajului. Comandantul aeronavei a luat decizia de a nu decola în condițiile în care nu sunt respectate normele de securitate. Pasagerii agresivi au fost preluați de poliție”, a precizat Air Moldova.

Pasagerii care au avut de suferit și au pierdut zborul din cauza acestui incident, vor pleca cu următorul zbor disponibil.

Compania aeriană Air Moldova condamnă orice tip de agresiune și încălcare a normelor de securitate atât la bordul aeronavelor cât și în afara acestora. Siguranța și confortul zborurilor sunt prioritatea companiei!”, au conchis reprezentanții companiei.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: