UNIAN

Noile modele iPhone 13 au provocat glume pe rețelele de socializare: cele mai amuzante meme-uri

Apple a anunțat noile modele de iPhone, iPad și Watch, într-un eveniment special transmis live din Cupertino, California. iPhone 13 pornește de la prețul de 799 de dolari, iar iPhone 13 mini de la 699 de dolari. Cel mai avansat model, iPhone 13 Pro Max, costă 1.099 de dolari. Internauții nu au ratat ocazia de a face glume pe seama prețurilor, a camerei și a deosebirilor față de modelele precedente.

Ultima prezentare a companiei Apple, în cadrul căreia au fost demonstrate cele mai recente inovații a fost urmărită de milioane de oameni din toată lumea. Și în timp ce fanii se pregătesc să încheie comenzi prealabile pentru a achiziționa gadgeturile, scepticii au desfășurat o adevărată paradă de meme-uri.

Aceștia au ironizat pe seama diferențelor minime între modelul 13 și 12 de iPhone.

„Am încercat să înțeleg diferența dintre iPhone 12 Pro max și iPhone 13 Pro Max”/UNIAN
UNIAN
UNIAN
UNIAN
UNIAN

Nu s-a trecut nici fără glume despre „traficul de organe” pentru a achiziționa noile gadgeturi.

UNIAN
UNIAN

Alți internauți au făcut glume pe seama aspectului camerelor.

UNIAN
UNIAN
UNIAN
UNIAN

Apple a lansat iPhone 13, iPhone 13 Pro și iPhone 13 mini. Toate au display OLED Retina cu 28% mai strălucitor.

  • Procesor: A 15 BIONIC cu 6 nuclee – tehnologia de 5 nanometri. Apple susține că este cu 50% mai puternic decât orice alt procesor de smartphone: 15.8 trilioane de operații pe secundă.
  • Baterie: 1.5 ore în plus la iPhone 13 mini și 2.5 ore în plus la iPhone 13.
  • Camera: 2 camere în diagonală cu stabilizare optică, cu un nou modul cinematic, pentru creatorii de conținut video. Tranzițiile se fac automat, iar camerele recunosc mediul și focalizează automat.
  • Preț de pornire iPhone 13: 699 de dolari pentru iPhone 13 mini și 799 de dolari pentru iPhone 13.
  • Spațiu de stocare: 128 de GB, 256 GB, 512 GB.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

IPN

Furtună va contesta sancțiunile UE: „Grupările de la Bruxelles au decis să aleagă ei înșiși cine trebuie să conducă țara noastră”

Președinta Partidului „Moldova Mare”, Victoria Furtună, afiliată oligarhului fugar Ilan Șor, consideră că în spatele deciziei prin care a fost inclusă pe listele de sancțiuni ale Uniunii Europene ar sta Partidul de guvernământ Acțiune și Solidaritate (PAS). Politiciana a sugerat că măsurile restrictive ar fi o formă de presiune asupra opoziției și a acuzat UE că „a ales cine trebuie să conducă țara noastră”. Precizările au fost făcute într-un comunicat publicat pe 15 iulie.

Astăzi vedem cum are loc, în mod deliberat, distrugerea a tot ceea ce am iubit la Uniunea Europeană. Grupările de la Bruxelles au decis, fără rușine și la vedere, după tradițiile colonialiste, să aleagă ei înșiși cine trebuie să conducă țara noastră — suverană. (…) Regimul PAS aplică sancțiuni prin intermediul acoliților lor străini, doar în privința politicienilor care au susținere și de care PAS se teme. Niciodată nu am fost și nu vom fi o opoziție comodă pentru junta galbenă!”, a declarat Victoria Furtună.

Politiciana a menționat că va contesta la Curtea de Justiție a Uniunii Europene decizia prin care i-au fost impuse sancțiuni.

PAS nu a comentat, deocamdată, învinuirile lansate în adresa sa de Victoria Furtună.

Amintim că, pe 15 iulie, Uniunea Europeană a inclus încă 7 politicieni și 3 entități în lista sa de sancțiuni pentru acțiuni menite să destabilizeze Republica Moldova. Este vorba despre Blocul „Victorie”, compania A7, Centrul Cultural-educațional al Moldovei, liderul Forței de Alternativă și Salvare a Moldovei, Alexandru Beșchieru, președinta Partidului „Moldova Mare”, Victoria Furtună, deputații fugari Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan, președinta Partidului „Renaștere”, Natalia Parasca, președintele Partidului „Șansă”, Alexei Lungu, și liderul Partidului „Victorie”, Vadim Grozavu. Toți cei vizați au legături cu oligarhul fugar Ilan Șor, împotriva căruia UE a impus măsuri restrictive încă în 2023.

Măsurile restrictive includ interdicția furnizării de fonduri pentru cei vizați de sancțiuni, interdicție de intrare pe teritoriul UE și înghețarea activelor.

În prezent, lista UE de sancțiuni pentru acțiuni de destabilizare a Republicii Moldova include 23 de persoane și 5 entități.

Nu mai sunt articole de afișat.
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: