„Nu cred că trebuie să cerșim bani din exterior”. Partidul Șor s-a lansat în campania electorală (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„Nu cred că trebuie să cerșim bani din exterior”. Partidul Șor s-a lansat în campania electorală (VIDEO)

Partidul Șor s-a lansat în campania electorală, astăzi, 11 iunie. Programul electoral al formațiunii a fost prezentat de către Ilan Șor.

„Nu cred că trebuie să cerșim bani din exterior. Noi vedem Moldova drept o țară independentă, care este capabilă singură să se hrănească. Noi am demonstrat că oamenii care au votat pentru noi la Orhei, astăzi, trăiesc mai bine decât toată țara”, a spus Ilan Șor.

„A doua zi după ce vom veni la putere, vom impune un monopol de stat pe importul de alcool, de produse petroliere și tutun. Acest lucru va permite să mărim bugetul țării și fără de granturi și credite vom construi drumuri, vom rezolva problemele sociale și vom îmbunătăți nivelul de trai al cetățenilor. Programul nostru presupune construcția fabricilor de stat în fiecare raion din țară. Vă garantez că după 6 luni de la mărirea bugetului țării, voi face pensia așa de destoinică, încât bunicii vor începe să-și ajute nepoții, dar nu invers”, a mai spus Șor.

Menționăm că pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, Comisia Electorală Centrală a înregistrat 17 concurenți electorali, iar alte două dosare se află în proces de examinare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: