Numărul deceselor provocate de vremea extremă, în creștere. Cadavrele a doi bărbați, găsite în nămeți, la Criuleni și Grigoriopol
Full Article 2 minutes read

Numărul deceselor provocate de vremea extremă, în creștere. Cadavrele a doi bărbați, găsite în nămeți, la Criuleni și Grigoriopol

Un bărbat de 48 de ani fost găsit fără suflare, în zăpadă, pe drumul de ocolire spre satul Cruglic, raionul Criuleni. Cazul a avut loc în noaptea de 27 noiembrie. Un alt bărbat care ar fi murit din cauza frigului a fost găsit într-un câmp din orașul Grigoriopol, regiunea transnistreană. Identitatea acestuia n-a fost stabilită deocamdată. 

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Criuleni, Elena Băetrău, oamenii legii au fost sesizați de un bărbat, pe 27 noiembrie, în jurul orei 01:00, că pe traseul spre satul Cruglic se află „o persoană la sol”.

Oamenii legii au depistat un bărbat fără suflare pe drumul de ocolire spre Cruglic. Preliminar s-a stabilit că victima avea 48 de ani și era locuitor al satului Izbiște, raionul Criuleni.

Pe suprafața corpului bărbatului nu au fost depistate semne vizibile de moarte violentă.

Polițiștii documentează în continuare cazul pentru stabilirea tuturor circumstanșelor.

Și în orașul Grigoriopol, regiunea transnistreană, un bărbat ar fi murit din cauza temperaturilor scăzute. Presa locală a scris astăzi că victima, care prezenta semne de degerături, a fost dusă la spitalul din localitate, însă aceasta decedase deja.

Un bărbat neidentificat a fost adus aici cu degerături, fiind deja mort. Medicul legist se va ocupa de asta. Nu putem afla cine este. L-au găsit în Grigoriopol, pe câmpie. Avem câmpuri ca acesta”, a declarat medicul-șef al spitalului.

***

Amintim că meteorologii au emis cod galben și portocaliul de vânt, ninsori și viscol, în totală țara, pe 25-26 noiembrie. În consecință, sute de automobile, autocare și ambulanțe au rămas blocate în nămeți. Mai multe curse avia au fost anulate sau amânate, iar drumurile au fost blocate. Din cauza intemperiei, în mai multe localități din țară, au avut accidente rutiere. La Orhei și în raionul Nisporeni, acestea s-au soldat cu morți. Iar în dimineața zilei de astăzi, două persoane au fost găsite fără suflare într-un automobil blocat în nămeți, în proximitatea localității Coșcalia, raionul Căușeni.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: