O casă din Măgdăcești a fost mistuită de flăcări. Un bărbat a decedat, iar altul se află în stare gravă la spital (FOTO)
Full Article 1 minutes read

O casă din Măgdăcești a fost mistuită de flăcări. Un bărbat a decedat, iar altul se află în stare gravă la spital (FOTO)

O casă de locuit cu două nivele din satul Măgdăcești, raionul Criuleni, a fost cuprinsă de flăcări în noaptea de 28 septembrie. În locuință, pompierii au depistat cadavrul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 38 de ani. Un alt bărbat care, de asemenea, se afla în casă a reușit să scape singur din flăcări. Acesta a fost preluat de urgență la spital cu arsuri grave, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU)

„Pentru lichidarea arderii la fața locului au intervenit patru echipaje de pompieri. Ajunși, salvatorii au stabilit că arde o mansardă și acoperișul casei. Angajații IGSU au reușit localizarea arderii la ora 21:15 și lichidarea completă a incendiului la ora 21:22”, se arată într-un comunicat al IGSU.

Potrivit IGSU, flăcările au distrus complet mansarda și  acoperișul casei de locuit. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

De la începutul anului 2021, au fost înregistrate 1152 de incendii în care 63 de persoane și-au pierdut viața, inclusiv un minor.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: