O companie aeriană promite să acopere costul tratamentului, carantinei în hotel sau funeraliilor în cazul infectării cu COVID-19 în timpul zborului
Full Article 2 minutes read

O companie aeriană promite să acopere costul tratamentului, carantinei în hotel sau funeraliilor în cazul infectării cu COVID-19 în timpul zborului

În încercarea de a-i convinge pe oameni să călătorească din nou cu avionul, Emirates a devenit prima companie aeriană care oferă asigurare gratuită COVID-19, notează BBC. 

Astfel, această asigurare oferă gratuit călătorilor tratament medical, carantină la hotel și chiar cheltuielile de înmormântare, dacă aceștia contractează coronavirusul în timpul zborului cu Emirates.

„Știm că oamenii își doresc să zboare pe măsură ce granițele din întreaga lume se redeschid treptat, dar caută flexibilitate și asigurări în cazul în care se întâmplă ceva neprevăzut în timpul călătoriei”, a declarat președintele grupului Emirates, Șeic Ahmed bin Saeed Al Maktoum.

Compania a anunțat că oferta, valabilă timp de 31 de zile de la începutul călătoriei, va fi disponibilă imediat și va fi difuzată până la sfârșitul lunii octombrie. Acoperirea este gratuită pentru toți clienții, indiferent de clasa de călătorie sau de destinație și se aplică automat fără a fi necesară înregistrarea.

Transportatorul aerian din Dubai a declarat că asigurarea va acoperi cheltuieli medicale de până la 150 000 de euro (137 000 de lire sterline; 176 500 USD). De asemenea, va plăti pentru costurile de carantină într-un hotel până la două săptămâni la 100 de euro pe zi. În caz de deces al unui pasager din cauza COVID-19, asigurarea va deconta suma de 1 500 de euro pentru costurile înmormântării acestuia.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: