UPDATE O femeie a anunțat polițiștii că sediul Judecătoriei Buiucani ar fi minat. Alerta – falsă
Full Article 50 second read

UPDATE O femeie a anunțat polițiștii că sediul Judecătoriei Buiucani ar fi minat. Alerta – falsă

Poliția Republicii Moldova a fost anunțată de o femeie precum că sediul Judecătoriei Buiucani ar fi minat. La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate.

UPDATE: Judecătoria Buiucani și-a reluat activitatea. Polițiștii spun că alerta cu bombă a fost una falsă. Acum, polițiștii sunt în căutarea femeii care a anunțat alarma.

Apelul la Poliție a fost făcut în jurul orei 11:00.

„Poliția a fost sesizată, prin intermediul serviciului unic 112, precum că sediul Judecătoriei Buiucani ar fi minat. Apelul telefonic a fost efectuat de către o femeie”, comunică oamenii legii.

Ultima alertă cu bombă în Republica Moldova a fost pe 3 noiembrie. Inspectoratul General al Poliției a fost anunțat că un centru comercial din capitală și sediile Judecătoriilor Centru și Buiucani ar fi minate. În urma verificărilor, alertele s-au dovedit a fi false.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: