UPDATE Trei alerte cu bombă în capitală. Un centru comercial și sediile Judecătoriilor Centru și Buiucani au fost evacuate
Full Article 40 second read

UPDATE Trei alerte cu bombă în capitală. Un centru comercial și sediile Judecătoriilor Centru și Buiucani au fost evacuate

Două alerte cu bombă în capitală. Poliția a fost alertată despre faptul că sediile Judecătoriilor Centru și Buiucani ar fi minate. Informația a fost confirmată pentru NM de către ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati.

UPDATE (14:00) Alertele s-au dovedit a fi false.

UPDATE (11:43) Inspectoratul General al Poliției a precizat că și sediul unui centru comercial este verificat, în urma unui apel telefonic parvenit la ora 11:44.

Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului 112. La fața locului s-au deplasat serviciile specializate, echipajele BPRO, grupa operativă a IP Buiucani, angajații IGSU și ”Bombteh”.

Polițiștii au încercuit și securizat zona, iar persoanele din cele două instituții au fost evacuate. Ambele cladiri urmează a fi verificate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: