O femeie din Bălți a comandat omorul amantei fostului soț. Era gata să plătească 5 mii de euro
Full Article 1 minutes read

O femeie din Bălți a comandat omorul amantei fostului soț. Era gata să plătească 5 mii de euro

O  femeie de afaceri din orașul Bălți a fost reținută  de polițiști și plasată în arest, pentru că a comandat omorul amantei fostului soț. Potrivit unui comunicat publicat pe 26 ianuarie, aceasta i-a promis executorului 5 mii de euro.

Femeia de 57 de ani a întreprins acțiuni pentru a obține, din baze de date accesate ilegal, adresele de serviciu, de domiciliu, precum și ale unor rude apropiate victimei.

Ulterior, aceasta a identificat un executor care urma să comită omorul în municipiul Chișinău, fapt pentru care i-a promis 5 mii euro.

Bărbatul a colaborat din start cu ofițerii de investigații ai Inspectoratului Național de Investigații. În scopul acumulării probelor, omorul victimei a fost înscenat. Ulterior, executorul i-a prezentat niște fotografii și a primit banii promiși. 

Prin urmare, ofițerii  Direcției  investigații „Nord” a INI  împreună cu procurorii PCCOCS, oficiul Nord, au reținut în flagrant delict învinuita. Ulterior, judecătorii au decis plasarea acesteia în arest preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit legii, pregătirea omorului unei persoane, săvârșite cu premeditare, la comandă, se pedepsește cu închisoarea pentru un termen de la 15 la 20 de ani sau cu detenție pe viață.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: