O femeie din capitală, înșelată de mii de lei și bijuterii din aur de o „clarvăzătoare” din Ocnița (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

O femeie din capitală, înșelată de mii de lei și bijuterii din aur de o „clarvăzătoare” din Ocnița (VIDEO)

O femeie de 35 de ani, originară din raionul Ocnița, a fost reținută de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani, fiind suspectată de escrocherie. Aceasta s-a dat drept clarvăzătoare și a fost denunțată de o altă femeie, care s-a plâns că a fost înșelată de suma de 12 mii de lei.

Victima le-a spus polițiștilor că a fost înșelată de suma de 12 mii de lei. Mai mult, aceasta i-ar fi dat „clarvăzătoarei” articole din aur, pentru a-i ajuta prietena.

În cadrul acțiunilor de investigații și urmărire penală, polițiștii au stabilit că suspecta, sub pretextul că o poate feri de farmece ce ar pune în pericol viața prietenilor victimei, a estorcat bani. Bănuita și-a recunoscut vina, însă susține că a luat doar 5 mii de lei și urma să îi returneze după finalizarea ritualurilor. Aceasta nu este la prima abatere de acest fel, fiind anterior judecată.

În prezent, individa este cercetată penal pentru escrocherie și riscă o amendă de  27 500 la 42 500 lei, de la 120 la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comuniății sau până la 3 ani de închisoare.

Poliția continuă acțiunile în vederea stabilirii complicității acesteia și în alte cazuri.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: