O mașină a Poliției de Frontieră a călcat un tânăr de 27 de ani. Oamenii legii susțin că victima zăcea pe carosabil
Full Article 1 minutes read

O mașină a Poliției de Frontieră a călcat un tânăr de 27 de ani. Oamenii legii susțin că victima zăcea pe carosabil

Un tânăr de 27 de ani a murit, după ce a fost călcat de o mașină a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Accidentul s-a produs în noaptea de 29 mai, în jurul orei 00:20, în satul Purcari din raionul Ștefan Vodă. 

Potrivit unui comunicat publicat de poliție, angajații se aflau în misiune de serviciu și conduceau un VAZ 2121 în direcția satului Olănești din același raion.

„La un moment dat, conducătorul auto a simțit că a trecut peste o persoană, care, preliminar, era culcată la sol, pe partea dreaptă a carosabilului”, scriu reprezentanții poliției.

Victima este un bărbat de 27 de ani, originar din localitatea Purcari. Acesta a decedat pe loc.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală. Mașina a fost dusă la parcarea specială, urmând a fi efectuată expertiza autotehnică, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cazului.

Testul de alcoolemie cu aparatul Drager a constatat că cei doi angajați ai Direcției regionale „EST” nu consumaseră băuturi spirtoase.

La locul accidentului a fost prezentă grupa operativă, conducerea Inspectoratului de poliție Ștefan Vodă și procurorul- șef al Procuraturii raionului Ștefan Vodă. Oamenii legii investighează cazul.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: