O nouă acțiune de plantare a puieților în Chișinău. Unde se va desfășura, de această dată?
Full Article 2 minutes read

O nouă acțiune de plantare a puieților în Chișinău. Unde se va desfășura, de această dată?

Sâmbătă, 7 noiembrie, în diferite zone ale orașului, va fi organizată plantarea a 10 500 de puieți. Este cea de-a 3 acțiune desfășurată de autoritățile municipale în cadrul Campaniei de toamnă de sădire a arborilor pe teritoriul capitalei.

x

Astfel, în ziua de sâmbătă, Administrația publică locală Chișinău va participa la acțiuni de plantare a arborilor, pe următoarele adrese:

Pretura Botanica: Zona forestieră Aeroport (șos. Muncești, 810/2), curtea Preturii Botanica;

Pretura Buiucani: Parcul „La Izvor” ( în zona lacurilor 2, 3 și 4), Parcul „Valea Morilor” (zona digului);

Pretura Centru: Pădure – Parc „Schinoasa” (în preajma Ministerului Apărării (MA), a batalionului de gardă a MA, cooperativei de garaje), Pădure – Parc „Schinoasa” (vizavi de imobilul din str. Pietrarilor 17);

Pretura Ciocana: Pădurea – Parc „Râșcani” (M. Sadoveanu colț cu str. Ig. Vieru, M. Sadoveanu colț cu str. P. Zadnipru), Pădurea – Parc Nicolae Milescu – Spătarul, Scuarul „Ginta Latină”, terenul din str. Nicolae Milescu – Spătarul, curțile blocurilor de locuințe (ACC, APLP, CCL);

Pretura Râșcani: Pădurea – Parc „Lunca Găștii”, Pădurea – Parc (str. Montană), Șoseaua Balcani colț cu str. Mircești.

În acest context, municipalitatea face apel către cetățeni, gestionarii fondului locativ, agenţii economici, conducătorii instituţiilor publice de a participa activ la acțiunile de înverzire a capitalei, pentru a avea un oraș mai verde și cu aer curat.

În cadrul Campaniei de plantare a arborilor pe teritoriul capitalei, toamna curentă, urmează a fi sădiți circa 100 mii de arbori.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: