O persoană care a zburat cu cursa Chișinău-Moscova, diagnosticată cu coronavirus în Rusia. Precizările Ministerului Sănătății
Full Article 1 minutes read

O persoană care a zburat cu cursa Chișinău-Moscova, diagnosticată cu coronavirus în Rusia. Precizările Ministerului Sănătății

Punctul Focal Național nu a fost informat oficial de către autoritățile din Rusia despre infectarea cu coronavirus de tip nou a unei persoane, care a zburat cu o cursă aeriană Chișinău-Moscova. Despre acest lucru a anunțat Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) într-un comunicat de presă. 

„Prin intermediul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova și misiunilor diplomatice, am făcut o solicitare pentru a ne prezenta informații oficiale și pe parcursul zilei, vom reveni cu detalii și măsurile care le vom întreprinde”, a mai anunțat MSMPS.

Aceeași sursă menționează că în ultimele 24 de ore nu a fost înregistrat nici un caz suspect de infectare cu coronavirus de tip nou în Republica Moldova.

Menționăm că în Rusia au fost înregistrate șase cazuri noi de îmbolnăviri cu coronavirusul de tip nou. Unul dintre pacienți a ajuns la Moscova cu o cursă Chișinău-Moscova, pe data de 24 februarie. Potrivit autorităților de la Moscova, toate persoanele infectate s-au întors recent din Italia. Acestea au precizat că bolnavii au fost plasați în carantină.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: