O regiune din Ucraina interzice importul de carne și ouă din Republica Moldova
Full Article 40 second read

O regiune din Ucraina interzice importul de carne și ouă din Republica Moldova

În regiunea ucraineană Dnepropetrovsk a fost interzis importul de carne și ouă din Republica Moldova și Chile din cauza gripei aviare. 

Administrația de Stat pentru Producția și Serviciul Consumator din regiunea Dnepropetrovsk a interzis importul de mărfuri din Chile și Moldova pe teritoriul regiunii din cauza detectării gripei aviare.

„Este interzis importul din Republica Moldova pe teritoriul regiunii Dnepropetrovsk a ouălor pentru incubație, păsărilor, produsele derivate (cu excepția produselor care au fost prelucrate printr-o metodă care garantează distrugerea agentului cauzal al bolii specificate)”, au comunicat autoritățile regiunii, relatează dp.reporter.ua.

O decizie asemănătoare a fost luată și în privința mărfurilor din Chile.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: