O rută specială de autobuz va circula gratuit către „Moldexpo”, acolo unde se va desfășura Expoziția „Fabricat în Moldova”
Full Article 2 minutes read

O rută specială de autobuz va circula gratuit către „Moldexpo”, acolo unde se va desfășura Expoziția „Fabricat în Moldova”

O rută specială de autobuz va asigura transportul gratuit către C.I.E. „Moldexpo”, acolo unde se va desfășura Expoziția  Națională „Fabricat în Moldova”. Un anunț în acest sens a fost făcut de primarul capitalei Ion Ceban.

Potrivit edilului, ruta specială de autobuz – „str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni – str. Grigore Alexandrescu (Moldexpo)” va circula gratuit.

Măsura a fost luată întru asigurarea cu transport a vizitatorilor Expoziției Naționale „Fabricat în Moldova” la care Primăria Chișinău este partener”, a scris Ion Ceban, pe Facebook.

Astfel, în perioada 1-5 februarie, în intervalul de timp 09:00 – 17:30, se instituie ruta specială de autobuz „str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni – str. Grigore Alexandrescu (Moldexpo)”, cu următorul itinerar:

TUR: str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni – str. București – str. Alexei Șciusev – str. Constantin Stere – str. Vasile Lupu – str. Grigore Alexandrescu („Moldexpo”).

RETUR: str. Grigore Alexandrescu – str. Vasile Lupu – str. Constantin Stere – str. Alexei Șciusev – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni.

Precizăm că evenimentul național „Fabricat în Moldova”, ediția 2023, a fost lansat la centrul expozițional ”Moldexpo” din Chișinău. Vor fi prezentate produsele și serviciile a peste 300 de antreprenori din țara noastră. Potrivit organizatorilor, evenimentul include un vast program de afaceri, care va permite exploatarea la maxim a posibilităților pentru dezvoltarea business-ului. Mai mult, acest reprezintă o platformă unică de colaborare. Expoziția poate fi vizitată până în data de 4 februarie. NewsMaker este partener media al evenimentului.

Programul evenimentului – AICI.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: