„Fabricat în Moldova” și-a deschis porțile la Moldexpo. Programul evenimentului
Full Article 2 minutes read

„Fabricat în Moldova” și-a deschis porțile la Moldexpo. Programul evenimentului

Evenimentul național „Fabricat în Moldova”, ediția 2023, a fost lansat la centrul expozițional ”Moldexpo” din Chișinău. Vor fi prezentate produsele și serviciile a peste 300 de antreprenori din țara noastră. Potrivit organizatorilor, evenimentul include un vast program de afaceri, care va permite exploatarea la maxim a posibilităților pentru dezvoltarea business-ului. Mai mult, acest reprezintă o platformă unică de colaborare. Expoziția poate fi vizitată până în data de 4 februarie. NewsMaker este partener media al evenimentului.

Programul evenimentelor:

Miercuri, 01 februarie 2023

10:45- Inaugurarea evenimentului naţional „Fabricat în Moldova”, ediția a XX-a

12:30 –  Forum de afaceri moldo-roman, CIE MOLDEXPO, pavilionul Central, et. II, sala de conferinţe.

 Joi, 2 februarie 2023

10:00- CONFERINȚA SECTORIALĂ A VINULUI „Cooperarea UE și Parteneriatul estic în sectorul vitivinicol: atractivitatea sectorului și oportunitățile de piață”, Courtyard by Marriott, Diamond Meeting Room21/A Arborilor Street, Chisinau.

12:00- Seminar ”Investițiile în oameni – investiții în succesul companiei”, CIE MOLDEXPO, pavilionul Central, et. II, sala de conferinţe.

15:30- ”Factori cheie pentru o cooperare de succes cu companiile germane”, Courtyard by Marriott, Diamond Meeting Room, 21/A Arborilor Street, Chisinau.

Vineri, 3 februarie 2023

9:30- Masă Rotundă Naţională ”ECONOMIA VERDE. Fabricat în Moldova”, CIE MOLDEXPO, pavilionul Central, et. II, sala de conferinţe.

15:00- Evenimentul de lansare a voucherelor pentru sport destinate angajaților, CIE MOLDEXPO, pavilionul Central, et. II, sala de conferinţe.

Participarea la Programul de Afaceri este gratuită, iar înregistrarea la evenimentele din program, se realizează accesând link-ul https://bit.ly/3j0Sck4

Expoziția națională ”Fabricat în Moldova” 2023 este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova, în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) și partenerii media: Agrobiznes; Agro Tv; Agroexpert; #Diez; My Business; NewsMaker; Privesc.eu; Rlive, realitatea, bani.md și TVR Moldova.

Expoziția națională „Fabricat în Moldova” 2023  include un vast program de afaceri, care va permite exploatarea la maxim a posibilităților pentru dezvoltarea afacerilor și va reprezenta o platformă unică de colaborare între mediul de afaceri, instituțiile publice și de suport al business-ului, având drept scop îmbunătățirea mediului de afaceri în țara noastră.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: