O tânără de 24 de ani din capitală a murit, după ce a căzut de la înălțime
Full Article 1 minutes read

O tânără de 24 de ani din capitală a murit, după ce a căzut de la înălțime

O tânără de 24 de ani a murit în noaptea de 10 iunie, după ce s-ar fi aruncat în gol de la ultimul etaj al unui bloc din str. Gheorghe Asachi a capitalei. Informația a fost confirmată pentru NM de către ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati. Potrivit informațiilor neconfirmate, aceasta era blogger și era foarte populară pe o rețea de socializare, având circa 100 de mii de urmăritori. 

Poliția a fost sezizată în jurul orei 22:30. Oamenii legii au stabilit că victima avea 24 de ani. Din primele informații, pe corpul acesteia nu au fost depistate alte semne de moarte violentă în afara celor caracteristice căderii de la înălțime.

Polițiștii au stabilit că fata locuia împreună cu prietenul său, însă în momentul tragediei era singură în apartament. Vecinii susțin că nu au auzit certuri din locuință.

Tânără a lăsat un bilet de adio în care și-a cerut iertare de la cei apropiați pentru gestul său. De asemenea, ea a lăsat un scurt mesaj pe o rețea de socializare. Oamenii legii investighează cazul.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: