Tânără originară din Moldova, ucisă în Franța: familia ei – în stare de șoc. Ce spun autoritățile franceze 
Full Article 2 minutes read

Tânără originară din Moldova, ucisă în Franța: familia ei – în stare de șoc. Ce spun autoritățile franceze 

O tânără, originară din Republica Moldova, a fost găsită moartă într-un apartament din Franța. Presa română scrie că tânăra, în vârstă de 31 de ani, a locuit în ultimii aproape 10 ani la Galați. Aceasta absolvise Facultatea de Medicină şi intenționa să-şi continue cariera în Franța, unde ajunsese în urmă cu doar câteva zile. 

Potrivit viata-libera.ro, care face referire la presa franceză, Doina J. în vârstă de 31 de ani a fost găsită înjunghiată în apartamentul în care abia se cazase. Tânăra a ajuns în orașul francez Amiens, în urmă cu doar câteva zile.

Polițiștii din Hexagon au demarat cercetările pentru identificarea autorilor și a modului în care s-a petrecut tragedia.

Originară din Republica Moldova, Doina locuia în Galaţi de aproape un deceniu, alături de fratele său mai mic, pe care îl avea în grijă. Tânăra absolvise Facultatea de Medicină din Galați şi voia să-şi continue cariera în Franța, unde avea o prietenă care era deja medic. Plină de speranțe și vise, tânăra licențiată în medicină a închiriat un apartament în orașul francez Amiens, prin intermediul unei platforme imobiliare specializate”, a relatat presa română.

Se menționează că pe 30 noiembrie, la scurt timp după ce s-a instalat în locuinţă, tânăra a fost găsită moartă. Medicii legiști au confirmat decesul „în urma unor leziuni produse prin înjunghiere cu o armă albă”.

Presa română relatează că autoritățile franceze au deja un cerc de suspecți și au început investigațiile pentru a elucida circumstanțele exacte ale crimei.

În acest moment, oamenii legii sunt de părere că motivul crimei ar fi fost tâlhăria”, a comunicat sursa.

Presa mai scrie că familia tinerei este în stare de șoc după cumplita veste.

Potrivit sursei citate, Doina era căsătorită cu un om de afaceri din Galaţi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: