„Orice încercare de a ne intimida va fi taxată”. Chicu susține că formațiunea pe care o conduce este suspusă intimidărilor
Full Article 2 minutes read

„Orice încercare de a ne intimida va fi taxată”. Chicu susține că formațiunea pe care o conduce este suspusă intimidărilor

Liderul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), Ion Chicu, susține că formațiunea pe care o conduce este suspusă intimidărilor. Declarații în acest sens au fost făcute în platoul emisiunii „Prime Time”, joi, 10 iunie.

Ion Chicu a spus că oamenii sunt somați să nu vină la întâlnirile electorale organizate de PDCM.

„La Taraclia și la Ungheni mai mulți oameni, care au vrut să vină, au fost cumva preîntâmpinați. Vedem o atenție mai sporită din partea unor organe ale statului”, a declarat Ion Chicu.

„Vreau să previn colegii, cu care am lucrat, să respecte legea exact așa cum am respectat-o în cadrul campaniei prezidențiale, când pe două luni, am dispărut de la TV și când am respectat legislația electorală. Vă rog să nu uitați că sunteți funcționari ai statului. Orice încercare de a ne intimida va fi taxată”, a spus Chicu.

Liderul PDCM a precizat că nu poate spune, deocamdată, din partea cui vin aceste intimidări.

„Eu pot să înțeleg de ce se face această intimidare. Una este să sperii oamenii cu tancurile rusești și NATO și alta este să răspunzi la întrebări și să vii cu soluții. Probabil asta pe cineva deja deranjează”, a mai spus Chicu.

Menționăm că pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, Comisia Electorală Centrală a înregistrat 17 concurenți electorali, iar alte două dosare se află în proces de examinare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: