PACE a rămas fără încă un membru. Creatorul de modă Daniel Racoviță a renunțat la politică
Full Article 50 second read

PACE a rămas fără încă un membru. Creatorul de modă Daniel Racoviță a renunțat la politică

Creatorul de modă Daniel Racoviță nu mai este membru al Partidului Acasă Construim Europa (PACE), condus de către Gheorghe Cavcaliuc. Pe 14 mai, acesta a scris pe pagina sa de Facebook că „moda și politica nu se combină”. Anunțul a fost făcut la două zile după ce un alt fondator al formațiunii a anunțat că s-a retras din activitatea politică. 

Daniel Racoviță susține că vrea să pună capăt „speculațiilor” și a subliniat că nu mai este impicat în activatea politică, întrucât aceasta nu s-ar potrivi cu moda.

În iunie 2020, după anunțul privind fondarea PACE, pe pagina de Facebook a formațiunii a fost publicată fotografia și biografia lui Daniel Racoviță.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „DANIEL RACOVIȚĂ Absolvent Academiei Academiei perfectionare domeniul Securitate Natională; Absolvent Academiei de muzica, teatru plastice Alexandru ul Acasă uim Europa Apărare A NegruA Perfecționări înmodă design Milan, Italia; "Poezii Apocaliptice" anul 2000 PACE Partidul Construi Enigme JUDO, ACE Fondator Fashion-De Organizarea prezentarilor Cannes Londra, Racovizza" Moldova, itru.md Washington; Racovizza elaborat uniforme Odinulu PA Mare; ul A uim Serviciul Orchestra Cavalerii Serviciul Uniforma Stati Ministerulu Afacerilor A Malta; RM; tidul struir”

Precizăm că, pe 12 mai, medicul oncolog Ludmila Chistruga, co-fondator al Partidului Acasă Construim Europa (PACE), a anunțat că părăsește formațiunea și se retrage din viața politică.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: