Pandemia.md, un nou film al regizorului Valeriu Jereghi, se lansează în cinematografe
Full Article 30 second read

Pandemia.md, un nou film al regizorului Valeriu Jereghi, se lansează în cinematografe

Pe 29 septembrie 2022, în cinematografele din Chișinău va avea loc premiera filmului regizorului moldovean Valeriu Jereghi – „Pandemia.md”. Un anunț în acest sens a fost făcut de Jereghi, pe 5 august curent.

În rolul principal sunt Nicolae Jelescu, Olivia Furtună, Emilia Jereghi și Ronin Terente.

Premiera filmului „Pandemia.md”. Din 29 septembrie 2022, în toate cinematografele din rețeaua ”CINEPLEX”, Chișinău”, a scris regizorul, pe Facebook.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: