Pandemia.md, un nou film al regizorului Valeriu Jereghi, se lansează în cinematografe
Full Article 30 second read

Pandemia.md, un nou film al regizorului Valeriu Jereghi, se lansează în cinematografe

Pe 29 septembrie 2022, în cinematografele din Chișinău va avea loc premiera filmului regizorului moldovean Valeriu Jereghi – „Pandemia.md”. Un anunț în acest sens a fost făcut de Jereghi, pe 5 august curent.

În rolul principal sunt Nicolae Jelescu, Olivia Furtună, Emilia Jereghi și Ronin Terente.

Premiera filmului „Pandemia.md”. Din 29 septembrie 2022, în toate cinematografele din rețeaua ”CINEPLEX”, Chișinău”, a scris regizorul, pe Facebook.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: