„Partidul Schimbării”, condus de Ștefan Gligor, a fost înregistrat de Agenția Servicii Publice
Full Article 2 minutes read

„Partidul Schimbării”, condus de Ștefan Gligor, a fost înregistrat de Agenția Servicii Publice

Agenția Servicii Publice a înregistrat Partidul Politic „Partidul Schimbării”. Potrivit unui comunicat de presă publicat de reprezentanții formațiunii, aceasta numără deja peste 3 mii de membri.

„Din numele Grupului de inițiativă privind înregistrarea Partidului Schimbării, aducem sincere felicitări și mulțumiri celor peste trei mii de membri, care s-au implicat activ în procesul de creare a Partidului Schimbării. Împreună, în doar cîteva săptămâni am reușit să întrunim condițiile prevăzute de lege, să înregistrăm Partidul și să oferim cetățenilor o alternativă politică”, se arată în declarație.

Potrivit reprezentanților formațiunii, membrii acesteia pledează pentru alegeri parlamentare anticipate: „Partidul Schimbării consideră că criza pandemică, economică, socială și politică poate fi soluționată eficient doar prin curățarea Parlamentului de elementele criminale, care acționează în scopuri de îmbogățire personală prin sabotarea și dezbinarea societății”.

***

Amintim că pe 7 martie a avut loc ședința Congresului de constituire a Partidului Politic ”Partidul Schimbării”. În cadrul ședinței, în funcția de președinte al formațiunii a fost ales Ștefan Gligor. Printre vicepreședinții partidului se numără și consilierul prezidențial Sergiu Tofilat.

Pe 19 martie, Agenția Servicii Publice a înregistrat și partidul „Puterea Oamenilor”, condus de fostul primar interimar al capitalei Ruslan Codreanu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: